Algemeen 15

Hoe kan ik via mijn Lenco account accessoires bestellen?

Wanneer u ingelogd bent kunt u rechtsboven op de pagina op “mijn account”. U wordt nu doorverwezen naar uw persoonlijke accountpagina. Onderaan op deze pagina kunt u op de optie “nieuwe ticket aanmaken” klikken. U wordt nu doorgestuurd naar ons ticket systeem.
Selecteer in het pull down menu “artikelcode” het typenummer van uw Lenco product.
Vul in het veld “onderwerp” in: onderdelenbestelling
Vul in het veld “omschrijving” in wat u graag zou willen bestellen.
Bijvoorbeeld 1x thuisadapter.
Klik vervolgens op “verstuur ticket” om uw bestelling te bevestigen. Onze supportmedewerkers zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om u te informeren over de levertijd en betaalmogelijkheden.

Klik hier om naar uw Lenco account te gaan.
Waar vind ik het typenummer van mijn Lenco product?

Hoe kan via mijn Lenco account een vraag stellen aan Lenco?

Wanneer u ingelogd bent kunt u rechtsboven op de pagina op “mijn account”. U wordt nu doorverwezen naar uw persoonlijke accountpagina. Onderaan op deze pagina kunt u op de optie “nieuwe ticket aanmaken” klikken. U wordt nu doorgestuurd naar ons ticket systeem.
Selecteer in het pull down menu “artikelcode” het typenummer van uw Lenco product.
Vul in het veld “onderwerp” het onderwerp in: bijvoorbeeld “geen beeld”
Vul in het veld “omschrijving” uw vraag in.
Klik vervolgens op “verstuur ticket” om uw bestelling te bevestigen. Onze supportmedewerkers zullen zo snel mogelijk uw vraag proberen te beantwoorden.

Klik hier om naar uw Lenco account te gaan.
Waar vind ik het typenummer van mijn Lenco product?

Is het verstandig om Lenco producten in het buitenland te kopen?

Het is mogelijk dat een Lenco product specifiek voor één bepaald land op de markt gebracht is. Mocht dit bij het product het geval zijn dat u overweegt aan te schaffen dan bestaat de mogelijkheid dat dit product niet in uw eigen land werkt door bijvoorbeeld afwijkende technische specificaties of lokale regelgeving. Ook kan het zijn dat onze supportmedewerkers die uw taal machtig zijn niet over (de juiste) productinformatie en reserve accessoires zoals adapters en afstandsbedieningen beschikken. In geval van eventuele reparatie dient u het toestel bij uw aankoopadres ter reparatie aan te bieden.

Mijn Lenco product staat niet in de lijst met artikelcodes

Controleer het typenummer, U vindt het typenummer altijd op het typeplaatje, dat – afhankelijk van het product – op de achter- of onderzijde van het product is aangebracht.
Staat het typenummer onverhoopt niet in de lijst dan kunt telefonisch contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer is 0900-2355 3626 Wij zijn te bereiken van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Waar kan ik applicaties en software op mijn Lenco product bijwerken?

Regelmatig stelt Lenco voor haar producten software-updates beschikbaar. Deze updates kunnen een uitbreiding van het gebruiksgemak betekenen, maar ook noodzakelijk zijn om u als gebruiker de laatste technologische ontwikkelingen in uw product te kunnen bieden. Wilt u controleren of voor uw Lenco-product een dergelijke update beschikbaar is, dan verzoeken wij u om in het forum –Firmware– te zoeken op het typenummer van uw product.

Waar kan ik Lenco producten kopen?

Lenco verkoopt in diverse landen haar producten. Op onze website, www.lenco.eu vindt u rechtsboven de knop “waar te koop”. Wanneer u hier op klikt, kunt u een dealerlijst per verkoop land opvragen.