Firmware

DVL-2483

Wat doet deze firmware?

Algemene verbetering van de stabiliteit van de software.

Update instructies:

1) Pak de bestanden uit en kopieer de veilige kernel en update-demo uit tot de root van een leeg USB-station.

2) Ontkoppel het net van de TV

3) USB-stick op TV aansluiten

4) netvoeding op TV aansluiten

5) de blauwe LED begint langzaam te knipperen

6) na ~60 seconden knippert de blauwe LED snel, d. w. z.: upgrade klaar)

7) Haal de stekker uit het stopcontact en verwijder de USB-stick.

8) Sluit het net weer aan en start de TV.

Opgelet: NIET REMOVE USB-apparaat gebruiken wanneer het systeem wordt bijgewerkt. Dit veroorzaakt fouten of defecten aan de TV

Firmware bijwerken op eigen risico.

Firmware download link:

http://www.lenco.eu/supportfiles/Firmware/FW_DVL-2483.zip

DVL-2483

Wat doet deze firmware?
In zeldzame gevallen is het mogelijk dat de zenderlijst verloren gaat wanneer de TV opnieuw wordt gestart. Deze firmware-update helpt deze bug te verhelpen.

Firmware update instructies:
1) Download de firmware. 2) Pak de bestanden uit op een leeg USB-station.
3) Koppel het netsnoer van de tv los van het stopcontact.
4) Steek het USB-station in de TV.
5) Sluit het netsnoer van de tv aan op het stopcontact.
6) De blauwe LED-indicator knippert langzaam.
7) Na ongeveer 60 seconden knippert de blauwe LED snel. Dit geeft aan: update klaar.
8) Koppel het netsnoer los van het stopcontact en verwijder het USB-station.
9) Sluit het netsnoer weer aan en start de TV.

Firmware download link:
http://www.lenco.eu/supportfiles/Firmware/FW_DVL-2483.rar

DVL-2493

Verbeteringen:

Verbetering van de DVB-C Tuner

Procedures van het update-proces :

1. Kopieer het firmwarebestand naar een FAT32 geformatteerd USB-Stick

2. Schakel de TV in en kies bron DTV

3. Sluit de USB-stick aan op de TV

4. Kies Software bijwerken (USB) in het menu en voer deze uit.

5. Als de Softwareupdate klaar is, gaat de TV uit, wacht 1 minuut.

6. Schakel de hoofdschakelaar uit, verwijder de USB-stick, wacht 1 minuut.

7. Hoofdschakelaar inschakelen, TV starten

8. Kies in het instellingenmenu “Fabrieksinstelling herstellen”.

Download link:

http://www.lenco.eu/supportfiles/Firmware/CV306_TL_M236_308LA20_CP131_CKJH111272.bin

DVL-2690

Verbetering :

Vaste bug in DVB-C Modus is opgelost.

Procedures van het update-proces :

1. Kopieer het firmwarebestand naar een FAT32 geformatteerd USB-Stick

2. Schakel de TV in en kies bron DTV

3. Sluit de USB-stick aan op de TV

4. Kies Software bijwerken (USB) in het menu en voer deze uit.

5. Als de Softwareupdate klaar is, gaat de TV uit, wacht 1 minuut.

6. Schakel de hoofdschakelaar uit, verwijder de USB-stick, wacht 1 minuut.

7. Hoofdschakelaar inschakelen, TV starten

8. Kies in het instellingenmenu “Fabrieksinstelling herstellen”.

Download link:

http://www.lenco.eu/supportfiles/Firmware/CV306_TL_TC260_308HA30_CS141_CKJH111275_B1.2.36.rar

DVP-731

Verbetering:

Oplossing voor probleem ondertiteling

Procedure:

1. Download het rar bestand en kopieer het naar een FAT32 geformatteerd USB-opslagapparaat

2. Het apparaat inschakelen

3. Plaats het USB-opslagapparaat

4. Schakel over naar USB-modus en volg de instructies op het scherm

Download link:

http://www.lenco.eu/supportfiles/Firmware/build.img

DVP-732

Download link:

http://www.lenco.eu/supportfiles/Firmware/DVP-732.rar

Verbetering :

Vaste bug in de ondertitelselectie en de audiotrack

Update instructies:

1. Download het. rar bestand en kopieer de twee bestanden naar een FAT32 geformatteerde USB stick

2. Apparaat inschakelen

3. Sluit de USB-stick aan op de DVD-speler

4. Stel uw speler in op USB-modus en volg de instructies op het scherm.