Summer
is here

Geniet van jouw favoriete tunes, waar je ook heen gaat!

Shop op categorie

Product uitgelicht
Travel in style

Lenco PDR-040 is een handzame DAB+-radio die jou laat genieten van de radio in digitale geluidskwaliteit. Je kunt niet alleen luisteren naar alle bekende FM-zenders, ook de extra digital only-stations zijn nu binnen handbereik en dat alles zonder storende ruis. De 20 presets bieden jou altijd snelle toegang tot je favoriete radiozenders. De Lenco PDR-040 DAB+-radio kun je overal mee naar toe nemen. De Radio is gemaakt van échte Bamboo, dit geeft de radio een hippe en luxueuze uitstraling.

Geniet van een rustige reis

Binnenkort een autovakantie op de planning of veel onderweg met het openbaar vervoer? Dan is een portable DVD-speler jouw beste vriend. Kijk tijdens de reis eenvoudig naar jouw favoriete film en voor je het doorhebt arriveer je op de plaats van bestemming. Ook handig om de kids in de auto bezig te houden.

Shop Portable DVD Spelers
Product uitgelicht
DVP-1045 Portable DVD Speler

De Lenco DVP-1045 is een set van twee compacte DVD-spelers met ieder een 10-inch beeldscherm.

Ga je regelmatig een paar dagen weg met het gezin met de auto of trein? Dan is de Lenco DVP-1045 de perfecte reisgenoot. De kinderen kunnen urenlang de leukste films kijken, zodat de reis voor hen niet te lang duurt. Via de USB-aansluiting of het SD-kaartslot kun je ook eigen video's en foto's op de DVD-speler zetten en deze samen met het gezin bekijken. Bevestig de DVD-speler op de achterkant van de hoofdsteun van de passagier voor je, zodat je makkelijk naar het scherm kan kijken.