LENCO WK-ACTIE

Kijk Oranje schitteren op het WK op een beamer/tv van Lenco. Tijdens onze WK-actie ontvang je 25% korting op geselecteerde soundbars bij aankoop van een tv! 🧡⚽️

TIP: Ook op reis kan je het WK makkelijk volgen, aangezien enkele modellen voorzien zijn van een 12V auto adapter!

Shop nu

Koop een lenco tv en krijg 25% korting op een soundbar naar keuze! 🧡⚽️

*Op geselecteerde modellen | Korting wordt automatisch verrekend in winkelwagen

25% korting
SBW-801BK - BLUETOOTH® SOUNDBAR MET DRAADLOZE SUBWOOFER
Met de Lenco SBW-801 Soundbar kun je in je woning (of op kantoor) al je lievelingsnummers afspelen. De muziek wordt met een geweldig geluid afgespeeld op deze speaker. De SBW-801 heeft Bluetooth en kun je dus eenvoudig en draadloos verbinden met je telefoon of tablet. De draadloze subwoofer zorgt ervoor dat je van diepe bassen kunt genieten.
Met Lenco’s SBW-801 Speaker kun je op verschillende manieren muziek afspelen. Zo heeft het toestel naast Bluetooth ook verschillende aansluitingen: HDMI (ARC), Optical ingang, USB en AUX ingang. Daarnaast krijg je bij de speaker ook een afstandsbediening. Zo kun je ook op afstand gemakkelijk het apparaat bedienen.
Lees meer
25% korting
SB-040 - 85CM SOUNDBAR
De Lenco SB-040 is een 85cm soundbar speaker die ook werkt via Bluetooth. Hij heeft een moderne uitstraling en beschikt over een geweldig geluid. Bestuur de soundbar via de bijgeleverde afstandsbediening. Met de Lenco SB-040 is het nooit meer stil in huis.
Lees meer
25% korting
SB-080 BK-90 CM SOUNDBAR
De Lenco SB-080 is een soundbar van 90 cm met 80W RMS vermogen, Bluetooth, USB, en build-in subwoofer met HDMI aansluiting. Beleef films, videogames, series en TV-programma’s zoals nooit tevoren met deze krachtige Lenco soundbar. Voel je alsof je in de bioscoop zit en beleef de spannendste filmavonturen.
Lees meer
9 NOVEMBER - 18 DECEMBER 2022

LENCO WK-ACTIE