Lenco x Sublime: De kracht van DAB+

Lenco x Sublime: De kracht van DAB+

In een tijdperk van constante technologische vooruitgang, geloven we dat DAB+ de toekomst van radio vertegenwoordigt. Steeds meer radiozender, waaronder Sublime, stoppen met het uitzenden op de traditionele FM radio frequentie en stappen over op DAB+. Lenco legt je graag uit wat nu de voordelen zijn van DAB+

Bekijk de DAB+ Radio's van Lenco


Wat is DAB+ Radio?

DAB+ staat voor Digital Audio Broadcasting en is de meest geavanceerde technologie voor het uitzenden van radioprogramma's. Het biedt een kristalhelder geluid zonder ruis en interventie, doordat het gebruikt maakt van digitale signaaloverdracht. Het verschil Met FM radio is dat FM radio gebruikt van analoge signalen. 

Waarom DAB+?

 • Kristalhelder Geluid
  DAB+ biedt ongeëvenaarde geluidskwaliteit zonder ruis of interferentie. Elke noot en elk woord komen tot leven met indrukwekkende helderheid.
 • Uitgebreide Zenderkeuze
  DAB+ geeft je toegang tot een breed scala aan zenders en genres, zodat je altijd iets vindt dat bij je stemming past.
 • Stabiele Ontvangst
  Zeg vaarwel tegen slechte ontvangst en onderbrekingen. DAB+ levert een consistent en stabiel signaal, waar je ook luistert.
 • Toekomstbestendigheid
  Met DAB+ ben je klaar voor de toekomst van radio-uitzendingen. Het is een investering in een betere luisterervaring op de lange termijn.

DAB+ radio’s van Lenco

Bij Lenco hebben we een uitgebreid assortiment aan DAB+ radio’s. Ben je klaar voor de volgende stap in radio luisteren en wil je toekomstbestendig zijn? Dan is een DAB+ radio de keuze voor jou. 

Bekijk de DAB+ Radio's van Lenco

Naar DAB+ Radio's ➜