HET PERFECTE GESCHENK

LENCO'S GIFT GUIDE

Op zoek naar een origineel cadeau? Geef Lenco cadeau! Wij hebben een breed aanbod in audioproducten voor zowel jong en oud. We inspireren je graag met onze producten die verkrijgbaar zijn voor ieder budget! 🎄

Shop op interesse

Lenco digitale cadeaubon

Treat yourself, of maak er iemand anders bij mee! Met een Lenco (digitale) Cadeaubon zit je nooit verkeerd. Kies zelf het bedrag en wij sturen de cadeaubon via mail naar je toe!

VOOR DE KIDS

CADEAUTIPS VOOR KIDS
BMC-060 KARAOKEMICROFOON
Zing de sterren van de hemel met de kinder karaoke microfoon BMC-060WH. Hiermee heb je geen uitgebreide karaoke-set nodig om een leuk kinderfeestje te organiseren.
Shop BMC-060WH
Kids
29,99
CADEAUTIPS VOOR KIDS
CD-011 PORTABLE CD SPELER
De Lenco CD-011 is een praktische draagbare CD-speler. Hij beschikt over een duidelijk LCD-scherm en makkelijk te bedienen knoppen. De draagbare CD-speler is ook beschikbaar in het blauw!
Shop CD-011PK
Kids
34,99
CADEAUTIPS VOOR KIDS
XEMIO-56 MP3/MP4 SPELER
Laat je kinderen naar hun favoriete muziek luisteren met de blauwe MP3/MP4-speler. Zowel de MP3/MP4-speler als de oordopjes zijn vormgegeven met een pootafdruk. Dit product is ook verkrijgbaar in de kleur roze.
SHOP XEMIO-560BU
Kids
34,99
CADEAUTIPS VOOR KIDS
BTC-055 Bluetooth Karaokeset
Je feest is helemaal af met de uitgebreide karaokeset BTC-055BK van Lenco. Met dit ene apparaat regel je zowel het geluid als de verlichting, zodat de ruimte veranderd in een kleine discotheek. Via de Bluetooth 5.0 verbinding stream je ieder gewenst liedje vanuit je smartphone of tablet.
SHOP BTC-055BK
Kids
54,99
Cadeautips voor kids
KCD-011KIDS
Laat je kinderen de vreugde van muziek en karaoke ontdekken met de Lenco KCD-011KIDS, een draagbare karaoke CD-speler die speciaal is ontworpen voor kinderen.
Shop KCD-011KIDS
Kids
59,99
Cadeautips voor kids
HPB-110
Deze vouwbare hoofdtelefoon is speciaal voor kinderen gemaakt en kan versierd worden met de meegeleverde decoratiestickers.
Shop HPB-110
Kids
26,99