Over ons

Het bedrijf

Over Lenco

Lenco is al meer dan vijfenzeventig jaar synoniem voor Zwitserse precisie op het gebied van Hi-Fi en consumentenelektronica. Lenco fabriceert en distribueert met de nieuwste technologieën een compleet assortiment “smart choice” consumenten-elektronica producten, waaronder platenspelers, radio’s, speakers en meer. Voor jong en oud, iedere leeftijd en binnen iedere levensfase bieden wij elektronica producten die op elk moment te gebruiken zijn.

Alle Lenco producten kenmerken zich door een innovatief design of een stukje nostalgie in een modern jasje, gebruiksvriendelijkheid en een aantrekkelijke prijs-/kwaliteitsverhouding.

Lenco heeft daarom als uitgangspunt het FRIENDS-principe:

Fast & Flexible (Snel & Flexibel)

De bouwsteen van ons succes, aanpassingsvermogen door snel en flexibel te zijn. We blijven dankzij ons aanpassingsvermogen goed op de hoogte van de stand van zaken, de veranderende behoeften en nieuwe technologieën, zodat we jou als eindgebruiker beter van dienst kunnen zijn.

Reliable (Betrouwbaar)

Jouw vertrouwen in ons is veel waard. We werken met officiële normen en processen. Bovendien worden de fabrieken zonder uitzondering regelmatig bezocht door haar inspecteurs, met bijzondere aandacht voor de arbeidsomstandigheden ter plaatse, maar ook voor de sociale arbeidsomstandigheden of veiligheidsaspecten die van toepassing zijn op de betrokken werknemers.

Innovative (Innovatief)

Bij Lenco streven we ernaar onze producten te onderscheiden door creativiteit en passie, door constant te innoveren en door producten van de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren. Lenco werkt daarom voortdurend aan innovatieve toepassingen in haar productontwikkeling.

Exceeding expectations (Verwachtingen overtreffen)

We werken om onze beloften waar te maken, de ogen en oren van onze doelgroep te openen en al onze consumenten van dienst te zijn door in onze producten functies en dergelijke toe te voegen die meer zijn dan de standaard. Zo willen we de verwachting van onze consument overtreffen.

No nonsense

Bij Lenco weet je meteen wat je kunt verwachten. Recht toe recht aan. We houden er niet van om ergens omheen te draaien.

Durable (Duurzaam)

We zijn van mening dat wij als Lenco in ons handelen een rol van betekenis vervullen op het gebied van duurzaamheid en de maatschappelijke relevantie. Om hier invulling aan te geven worden zo veel mogelijk milieu-ontziende onderdelen in de producten ingebouwd en wordt rekening gehouden met de recyclebaarheid van producten na afloop van de levensduur. Zo werken de meeste producten op batterijen die na hun gebruik afzonderlijk gerecycled kunnen worden en werken wij altijd aan energiezuinige producten.

Service

Als een professioneel bedrijf met kwaliteitsproducten, werken we elke dag aan de totale tevredenheid van onze consumenten. Om dit niveau van tevredenheid op een hoog niveau te houden, ondersteunen we onze gebruikers op alle mogelijke manieren. Vanaf het moment van je aankoop tot aan de kwaliteit van de nazorg. Zo hebben wij bijvoorbeeld nog steeds reserveonderdelen beschikbaar voor vervanging of reparaties. Klanten kunnen zo langer van hun Lenco product genieten. Je bent bij ons altijd welkom met vragen of klachten. We proberen je zo goed en snel als mogelijk te helpen via onze klantenservice.

Commaxx BV

Lenco is sinds 2019 onderdeel van Commaxx BV. Commaxx BV is een wereldleider in de ontwikkeling en verkoop van smart choice consumentenelektronica aan nationale en internationale retailers en importeurs onder verschillende merken.

De merken van Commaxx BV worden over de hele wereld verkocht middels eigen webshops of landelijke en lokale distributeurs. Het aantal landen waarin de merken van Commaxx BV vertegenwoordigd zijn, groeit nog steeds.

Alle merken van Commaxx

Commaxx BV

Wiebachstraat 37
6466 NG, Kerkrade
support@lenco.com
Support Page

BTW nr: NL 855396763B01
KVK nr: 63777002

Route